onsdag den 31. maj 2017

Nyt batteri til OttLite lampe

Mit batteri i min genopladelige OttLite-lampe, som jeg altid har med til syaftener og også af og til bruger derhjemme - det var efterhånden lidt sløjt! Lyset gik ud efter 1½-2 timer og det er for lidt.


Jeg har haft store problemer med at finde et nyt batteri som reservedel, altså når jeg bare googlede efter et nyt batteri til OttLite. Masser af sider med nye lys-rør, men ikke noget om batterier.

Så fjernede jeg dækslet på bagsiden af lampen og lirkede batteri-klodsen ud af basen. Og så kunne jeg se lidt nærmere på batteriet: Et 6V 4.0Ah genopladeligt batteri med nogle mål der ikke måtte afvige mere en +/-1mm - ellers kunne det ikke være i lampen.

batteribyen.dk fandt jeg noget der duer:


Dette batteri passer i lampen, det har den rigtige spænding og så har det en anelse bedre kapacitet end det originale (4,5Ah i stedet for 4,0Ah). Det bør også give lidt længere tids lys.

Læg mærke til at der er gratis og samtidig lynhurtig fragt: Jeg bestilte batteriet og en en anden vare fra butikken mandag eftermiddag, da jeg stod op tirsdag morgen lå pakken til mig udenfor: DAO har været der kl. 2.15 om natten og lagt den til mig! Det er skisme hurtigt!

Så nu har jeg for 100 kr fornyet min lampe så den forhåbentlig kan lyse længe og stabilt i de kommende år!

1 kommentar:

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie