søndag den 8. maj 2011

Balikasser og en sej spejder

I går lørdag, kun to døgn efter Ulrikkes hjertekat, blev en travl dag. Matilde og jeg skulle køre de 215 km ned til Efterskolen Korinth (Spejderskolen) til Nye elevers dag. Hun havde glædet sig meget til at se de andre nye kammerater, som hun skal leve og bo sammen med hele næste skoleår.

Inden vi kørte, fik jeg lige taget et billede af mine balikasser - jeg var lidt i tvivl om 3D-effekten overhovedet vil kunne ses, men på billedet ses det da tydeligt, synes jeg...


At jeg så lige har fået vendt en af de grønne forkert - se bort fra det ;-)

Hvad det skal blive til... ??? Jeg ved det ikke rigtig endnu, min kære mand synes slet ikke at vi har brug for flere tæpper.

Nå - besøget på spejderskolen gik supergodt - de unge mennesker fik lavet nogle lær-hinanden-at-kende-aktiviteter, imens fik vi forældre en masse information om alt det praktiske. Jeg er sikker på at hun får et kanon-år og hun glæder sig helt vildt til den 14. august, hvor skoleåret starter.

Samtidig herhjemme var der 75-års fødselsdags arrangement for 1. Helsingør-gruppe, og Ulrikke mente sagtens hun kunne være med til noget af det. Først var der indvielse af gruppens nye bålhytte, dernæst arrangementer på og ved Kronborg. Far og Ulrikke var med lidt on and off i løbet af dagen, og hun havde både prøvet at blive kørt i trailer og i Christianiacykel fra sted til sted, så hun ikke behøvede at gå så meget. Hun havde haft en pragtfuld dag.


Ulrikke fortalte mig her til morgen, at alle spejderlederne synes hun var en sej spejder, når hun mødte op to dage efter en hjerteoperation!

I dag skal vi til dragedag med hendes klasse, men dér må hun også bare sidde og kigge på, hun er ikke mobil nok til at spæne rundt med dragerne.

8 kommentarer:

 1. Wow, dine Bali-kasser er blevet flotte. Der ser ud som om du alvorligt er blevet smittet af bacillen. Den 3-dimensionelle effekt er meget tydelig, når man fotograferer eller kommer lidt på afstand.
  Sig til din mand at man aldrig kan få tæpper nok! ;-)
  God bedring til Ulrikke, som er en rigtig sej spejder.

  SvarSlet
 2. Lyder som en skøn week-end! Og kasserne... hvad skal jeg sige... det ser fuldstændig vidunderligt ud!!!

  SvarSlet
 3. Det er en fantastisk lille sej spejderpige, du har. Og hvor er det vildt, at man efter blot 2 dage er så godt på benene igen Herligt og skænt positivt.
  3-D effekten er tydelig at se på fotoet. Jeg laver tit fotos undervejs, hvis jeg er i tvivl om noget med stoffer, layout mm. Men ser det på en anden måde.
  Tæpper kan man da aldrig få for mange af ;-)).
  God søndag.

  SvarSlet
 4. Lyder som om I alle har haft en god dag. Da utroligt at Ulrikke vil med...og kan komme med til et arrangement så hurtigt efter...hun er en SUPER SEJ SPEJDER <3

  Også spændende med efterskolen, det bliver et dejligt og anderledes år for hende, som hun jo har glædet sig til i mange år efterhånden. Synes altså stadig det er vildt man skal skrives op så lang tid inden.

  Har du tæppe i bilen?? der kan man da også bruge et ;-) og et altantæppe...et terassetæppe...ja der er da mange muligheder. Det må du forklare ham :-D

  SvarSlet
 5. Smadder flotte kasser.............
  Inge

  SvarSlet
 6. Skønne kasser du har lavet.
  Hun er godt nok sej hende Ulrikke at hun skal med til spejder 2 dage efter hendes operation.

  SvarSlet
 7. Ja hun er altsaa sej Ulrikke. Det kan hun godt faa en ekstra spejdermedalje for. Fedt at operationen gik godt. Har krydset fingre som en gal.
  Fik du taget billeder fra skolen?????
  Carsten, taepper kan man ikke faa nok af!!!!!! Og da saerligt ikke naar de er saa laekre. kram.

  SvarSlet
 8. Godt gået Ulrikke - fik du fotograferet din Mor i fuldt firspring med en drage efter sig. Pudsigt som mænd synes "at tæpper har vi da nok af" - nej dem kan vi ikke få for mange af.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie