lørdag den 28. maj 2011

Kronborgquilterne var på Fyn i dag

Vi var ca. 23 piger-kvinder-madammer-koner, der sammen med en sød buschauffør kørte afsted kl. 8 i morges fra Helsingør Station. Målet var øst-fyn, hvor vi skulle besøge to patchworkbutikker, først Patchworkgården i Ørbæk.


Patchworkgården
Det var langt ude på landet på en bondegård, og lidt af en skuffelse. Meget lille og klemt og temmelig rodet. Men søde mennesker og der var kaffe klar til os - det var rart, da det var temmelig koldt.

Vi tog afsted igen kl. 12 fra Ørbæk og kørte nordpå mod Butik Kastanja i Agerdrup. Det var den flotteste og mest overskuelige patchworkbutik nogen af os nogensinde havde været i. Dejlig meget plads, masser af flotte og lækre stoffer og modeller og et supersødt ægtepar, der passede butikken. Heldigvis havde vi 2½ time, hvor vi kunne spise i et hyggeligt lokale, se på modeller, shoppe stof og mønstre og bare gå rundt og nyde synet af en meget velorganiseret butik. Jeg fik lov at tage billeder af nogle af alle de meget pertentligt syede modeller, som Eva Johansen fra Rudkøbing har syet i japanske stoffer med udgangspunkt i alle de japanske bøger, som butikken også sælger. Her et lille udpluk:
Vi var hjemme i Helsingør igen kl. 18, det var en dejlig tur og vi er kun kede af at Kastanja ikke ligger på Sjælland...

2 kommentarer:

  1. ja, de er utrolig søde de to som har butikken, hyggeligt og pænt er der og mange lækre ting også.

    SvarSlet
  2. 23 - så er næsten alle patchwork-butikker vist for små :) .... har aldrig selv besøgt nogen af butikkerne ... men ville gerne
    :) .... håber i fik handlet
    kram♥

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie