lørdag den 21. maj 2011

Overnatningstur til Hornbæk havn

Så havde vi lige et par dage, hvor vejret var okay og hvor vi ikke skulle noget andet - vi kunne sejle en tur i Mariehønen med Firelake (mormors båd) i rumpetten, lige som vi plejer når vi tager på ferie. Vi sejlede fra Snekkersten til Hornbæk, en lille tur på 1½ time. Vi gik på shoppetur rundt i Hornbæk - det blev lidt dyrt for mormor...


Jeg elsker sjove skilte - de har da humor i Hornbæk!

Sidst på eftermiddagen i går gik vi en tur op i skoven, hvor der lå en enkelt geocache vi ikke havde fundet endnu. Det var godt nok lidt koldt i går aftes da vi skulle sove, men heldigvis har vi nogle gammeldags varmedunke som luner godt om tæerne!

Her ligger vores to "sommerhuse" ved siden af hinanden på østmolen i Hornbæk.
Lørdag morgen var der mere blå himmel end skyer, men til gengæld blæste der en lidt kold vind fra vest. Men så snart vi gik lidt op i byen og var i læ, så var det dejligt. Hornbæk er det eneste sted vi kender, der har en iskiosk kun med Ben og Jerry-is. Det kan altså anbefales, det er det bedste der findes!

Ronja sidder og nyder solen - hun kniber øjnene sammen og slapper af!
Vi sejlede hjem igen til Snekkersten, hvor der med vestenvind er læ. Og ganske rigtigt, vi fik nogle gode timer i varmen, da vi kom hjem på plads.

2 kommentarer:

  1. Det er nogle hyggeligt både I har at sejle rundt i. Dejligt med en lille sviptur til Hornbæk.
    Der er ved at være fyldt godt op i programmet med dine Dear Jane blokke.

    SvarSlet
  2. Hvor ser det ud til at I har hygget jer, jeg har også haft båd for snart mange år siden, men det er nu hyggeligt... Inge

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie