lørdag den 3. marts 2012

Ny flyder-sofa til hele familien

Lige siden vi flyttede ind her hvor vi bor nu (for 10 år siden) har vi fantaseret om en kæmpesofa, som vi alle 4 + hund kan være i samtidig. Og når jeg siger være i, så mener jeg ligge i, flyde i, sove i, se tv i osv.

Nu har vi fået den! Det var lige på nippet at den største af delene ikke kunne komme op af vores trappe og jeg begyndte straks at udtænke en måde vi kunne hejse den op via altanen. Men det gik lige akkurat - heldigvis at den ene af de to leveringsmænd var en stædig rad (i modsætning til hans mavesure kollega, der var parat til bare at sætte den i køkkenet og overlade problemet til os selv).

Her ses møblementet som det så ud i forgårs - en træt sofa og en pensionsmoden tilhørende stol, begge dele arvet fra Matildes skolekammerats forældre for et par år siden:


Og sådan så den samme del af stuen ud i går morges, da vi havde ryddet af, støvsuget og vasket gulvet:


Efter en hel del stønnen, sved og moslen rundt (et godt råd: Placer gulvtæppet FØR sofaen samles!!!) så lykkedes det at gøre klar til X-faktor-kiggeri fredag aften:


Wauww den er fed! Sofabordet skal kortes lidt af for at passe, men det må vente til det bliver lidt mere forår. Heldigvis passer sofapuderne fint i farverne (eller også er det skidt - så havde jeg jo en god undskyldning for at lave nye... ☺) Sofaen er bestilt hos Idémøbler og bygget af dansk arbejdskraft i Jylland - det betyder da også noget!

Og se så lige en udsigt fra vinduerne her til morgen:


Kystlinjen til højre er Rungsted Kyst og så indad mod København, øen til venstre er Hven. Der er ca. 500 meter fra os til Snekkersten-kysten i lige linje. Sådan en udsigt blir' man sgu glad i låget af at kigge på!

8 kommentarer:

 1. Hjælp de gamle sofaer var nu også fine! De så ikke spor slidte ud ... var det ikke Børge Mogensen sofaer? blev de smidt ud!!!

  Det nye møblement ser dejligt ud, rigtig bekvemt :-)

  SvarSlet
 2. Hvilken deilig sofa! Det er deilig med stor sofa, og vinkel gir ekstra god sitteplass i hjørnet!
  God helg!

  SvarSlet
 3. Super lækre møbler I har fået. Venter spændt på om hunden kan finde sin plads. Puder får du jo nok syet alligevel - mon ikke. Eller skal jeg sige - de passer da overhovedet ikk!!! Ha

  SvarSlet
 4. Waow hvor er sofaen lækker. Den var værd at vente 10 år på :) Pas nu bare på du ikke sidder fast i den, så du slet ikke får syet :0)

  SvarSlet
 5. Den sofa er man da simpelthen nød til at slænge sig i!!! Rigtig god fornøjelse!

  SvarSlet
 6. Det er da en rigtig familie flyder i der har fået, den ser ud til at være skøn at slænge sig i.

  SvarSlet
 7. Hjertelig tillykke med ny sofa. Hvis det ikke er een man kan slaenge sig i.........
  Jo du er heldig at du har en faelles interesse med Matilde. Det er saaaaaa skoent.
  Ulrikkes nye mobiletui er da 100% hende.

  SvarSlet
 8. Hej Marie
  En flot sofa. Ville dog gerne have vist dig vores store slængesofa også. Man designer den selv alt efter hvor stor sofaen skal være. Det der er rigtig fedt ved den, er at den er så dyb at man kan ligge 2 personer ved siden af hinanden. Se sofaen her: http://more2home.dk/shop/relazione-serien-87s.html

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie