søndag den 14. oktober 2012

Akut-indpakning: Bløde bokse

Lørdag skulle vi til 3xfødselsdag hos gode venner. Den 19-årige datters ønskeseddel var et studie i dyre gaver, besværlige-at-skaffe-gaver og ting jeg ikke anede hvad var, derfor skulle hun have en pengegave som tilskud til hendes skiferie. Pengesedler er altså svære at give på en charmerende måde, så derfor skulle der lidt ekstra til...

Mor på 45 skulle bla. have en mascara, og Matas-indpakningen var da meget sød men...

Lørdag morgen stod jeg op, spiste morgenmad og fik en god ide: Jeg kunne da lige sy to bløde bokse i str. 8"x8" inden kl. 13 hvor vi skulle være der. Klokken var 10.30 da jeg gik i gang.

Jeg syede de to bokse som samlebåndsarbejde, valgte sort stof som foer i dem begge og fandt en tråd, der kunne bruges til quiltning på dem begge to.

Jeg var færdig med dem 12.55 (jeg nåede også lige at klippe manden midt i det hele) og opdagede til min gru da retten blev vendt ud, at den ene var skredet lidt i syningen i den ene ende ved lynlåsen. ØV!!! Nå - Matilde mente ikke nogen ville opdage det, så vi puttede gaverne i boksene - ud i bilen og afsted. Jeg nåede at tage to billeder, men desværre er de begge slørede - det gik temmelig stærkt:På grund af tidsmangel droppede jeg de små stropper i hver ende, men på trods af mangler og kiksede endesømme, så var der stor tilfredshed med boksene og indholdet, da de blev afleveret.

4 kommentarer:

 1. De blev da rigtig fine og fejlene kan man nok kun selv se ;-)

  SvarSlet
 2. Rigtig god ide til indpakning :)

  SvarSlet
 3. Rigtig god idé, og sikke nogle heldige ejerkvinder.

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine - super idé :)

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie