søndag den 7. oktober 2012

Forberedelser, et smut forbi en oprydning

Efter lidt søndagsrengøring på husets ene etage (man skal jo heller ikke overdrive...) så ville jeg forberede et stykke til applikation. Jeg har tidligere syet to eksemplarer af QuiltMyDesigns vovser på en bakkeserviet - én til os selv og én til svigermor.


De er lavet i et format, så de passer til en almindelige, store størrelse Trip Trap-bakke. Men vi har også  den lille model bakke og jeg synes da også at den skulle have en magen til, bare skaleret ned i størrelsen, så den passer.

Nå - jeg skulle bruge sort hørstof og bali. Et kig ind i mit lager var en nedslående oplevelse - der trængte virkelig til en oprydning. Så jeg gik i gang - jeg måtte midt i det hele et smut til Silvan for at købe nogle flere Smart Store 14 - de passer til FQ's.

Godt i gang med fryseren som fralægningsplads:


Skabet med hele mit stash - det hele var lidt uoverskueligt. Og jeg har jo slet ikke så meget på lager, som nogle andre bloggere, jeg har set billeder fra. Men jeg synes jeg har meget - og jeg fik lyst til at lave en masse forskelligt, nu hvor jeg havde det hele fremme.


Her er det hele på plads igen, ordnet og lagt på plads i kasser, sorteret logisk og ikke bare efter hvor der er plads.


Så kunne jeg komme igang med at finde hør og bali. Jeg tegnede mønsterdelene over på Steam a Seam lite, strøg det på stofferne, klippede rent, strøg delene på - lag på lag - og nu ligger den klar og parat til knaphulssting og lidt detaljebroderi:


Men - nu er der Forbrydelsen og jeg kan vel nå at quilte endnu en trekant på Dear Jane...

4 kommentarer:

 1. Slike flotte og fargerike hunder har vi ikke her oppe i Norge!
  Og så fint og ryddig du har fått det! Det er absolutt en fordel å ha et system, det gjør det lettere å finne det man vil ha.

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine dine bakkeservietter. Jeg får også lidt dårlig samvittighed når jeg læser om dine, for jeg har sådan et sykit liggende som er en 2-3 år gammel.

  SvarSlet
 3. Det er altig dejligt at få ryddet op, og man finder som regel også noget man havde glemt. Er begejstret for din ophængning af værktøj på skabssiden. Festlige hunde du har fået sat sammen.

  SvarSlet
 4. Sikken en energi med al den oprydning - hundene er super søde, jeg har også syet 2 af dem og så brugt dem som dækkeservietter og så har jeg syet 2 med katte også fra QuiltMyDesign ;o)

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie