onsdag den 17. oktober 2012

Båd på 8 hjul

Ja, muligvis har den flere hjul end 8 - jeg ved det ikke - men det er altså unaturligt når båden bliver hevet op og plantet på lastbilens lad:


I 1997 mistede vi vores første båd, en LM23. Kranmanden tabte den da han skulle sætte den i vandet fra havnens areal. Stropperne sad for yderligt og skred af, båden faldt fra 8 meters højde oppe i luften og landede voldsomt ovenpå havnekontorets tag (en flig af det kan ses på billedet helt til venstre). Båden blev totalskadet og havnekontoret fik nyt tag.

Jeg har lige siden sagt, at sandsynligheden for at den samme familie mister deres båd på denne måde to gange på et liv er dybt urealistisk, derfor er jeg ikke nervøs når båden flyver rundt i luften, kun båret af hydraulik og nogle stofstropper. Men, hvis båden har en sjæl, så må den da føle sig en smule ude af sin comfort zone, når den er placeret som ovenfor, med bagenden hængende halvt ud over kranbilens lad.

Nu står den på sin faste vinterplads, som siden vores uheldige oplevelse med den fortravlede bådisætning på havnen, har været min mors græsplæne. På den måde foregår isætning og ophaling stille og roligt, og vi er mere sikre på at der er styr på tingene.

Motoren er vinterkonserveret, nu mangler vi bare at tage alle ikke-nagelfaste ting ud og i kælderen. Det bliver her en af dagene, når vejret er til det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie