fredag den 21. december 2012

Blød sjælevarmer

Hvad er dette?


Det er en sjælevarmer, strikket i ét stykke fra håndled til håndled og endnu ikke syet sammen i ærmerne. Ribkanten rundt er heller ikke strikket endnu på ovenstående billede. Opskriften er Drops 89-13, som egentlig er lavet til bomuldsgarn - Ulrikke ville have den skulle være varm, så jeg fandt et godt alternativ og i den farve hun ville have.

Undervejs i strikkeriet skal der tages ud i den ene side og tages ind i den anden - for at holde styr på det, hentede jeg en gratis app til min iPhone: Stichminder:


Supersmart app - slut med blyant og papir og streger hver gang en udtagning/indtagning er gjort. Man prikker bare på den af de fire linjer som man tæller på - skærmen slukker ikke, så det er bare et prik på skærmen når man vil tælle.

Det færdige resultat:
Den er SÅ blød - garnet er Garnstudios Alpaca Boucle. Det er noget hø at strikke med, fordi man ikke kan se de strikkede masker - det er svært at se om det er en vrang eller ret-maske, man er lige ovenover. Men det færdige produkt retfærdiggør det irriterende arbejde - den er superlækker og kradser på ingen måde de sarte barne-arme! Ulrikke er meget tilfreds.

3 kommentarer:

 1. Det er da lige blevet en lækker lille sag Ulrikke der har fået at varme sig i.
  Glædelig jul til jer alle

  SvarSlet
 2. Lækker sjælevarmer og app'en er hentet :-)

  SvarSlet
 3. Den ser super lækker ud og boucle er jo ligesom en blød puddel hund :)
  Den app må jeg straks hente :)
  Tak for tippet
  Rigtig god jul til jer
  Knus

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie