tirsdag den 25. december 2012

Glædelig bagjul!

Endnu en god juleaften her hos os er nu forbi og næste gæste-rykind er nytårsaften.

Endnu engang var min søde mand en svedske og valgte at give mig en (den eneste på min ønskeliste denne gang) quilte-relateret gave, nemlig Electric Quilt 7:


Jeg havde skrevet på listen at den kunne købes hos Quiltefant, men det krævede lidt korrespondence frem og tilbage, da den skulle skaffes hjem fra US og det tog lidt tid. Men de nåede det og min gave var reddet!

Jeg har i forvejen en ikke helt god kopi af version 5, men nu er jeg oppe på beatet og skal til at lege! Glæder mig til at se denne udgave, der forventeligt er meget bedre, kan mere og er mere moderne end 5'eren.

Derudover fik jeg tagbøjler til min bil (ja - det havde jeg ønsket mig!), Hugo Boss Deep Red parfume og en bluse. Ulrikke havde i håndarbejde syet en filtet taske med lynlås:


Matilde havde lavet en hyggekurv til far og mor med øl, chai-latte, jasmin-parfume fra Bodyshop til mig, creme til far, After Eight-chokolade og lakridspulver og hun havde en begrundelse for alle tingene.

Håber at alle med-bloggere og læsere får nogle gode juledage - lad nu være med at spise for meget - på én gang!

1 kommentar:

  1. Tillykke med 7'eren, en tidsrøver, men betydelig bedre end 5'eren. Nu ved jeg jo ikke hvor god du er til engelsk, eller kam jeg fortælle dig at du kan hente en dansk manual her:
    http://laila-mogensen.blogspot.dk/p/download.html

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie