lørdag den 29. juni 2013

Stuvning af oksemørbrad

Hvis du tror at der nu kommer en madopskrift, så tro om igen. Næ, stuvning skal forstås i den betydning at man stuver noget af vejen, typisk på et skib. Og det er også netop tilfældet her! 

Noget af det letteste mad at have med på tur i en båd med grill er netop oksemørbrad. Let at tilberede, smager skønt. Absolut ynglingskød her! Men - formfactoren på en dybfrossen oksemørbrad er ikke særlig hmmmm ... stuvevenlig.
Men det er der råd for, man har vel ikke studenterjobbet i en slagter for ingenting - en sav kan da klare problemet:


2 stk mørbrad  er nu savet midt over og pakket i hver sin frostpose. Så kan de godt holde sig i køleboks de næste mange dage. Uhm!

3 kommentarer:

  1. Pas nu på fingrene - det var lidt farligt ud - selv om du har snuset lidt til faget i det tidlige liv.

    SvarSlet
  2. Tak for et godt grin hihi. Gode ideer, dem har du nok af hihi.

    SvarSlet
  3. Hvis jeg ikke tager meget fejl har I bryllupsdag i dag. Hjertelig tillykke.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie