onsdag den 24. august 2011

Bali-kasse-blokke

NU mener jeg at der ikke skal sys flere balikasser - nu skal alle dem jeg har (bare) sys sammen!


For at skåne min ryg og knæ brugte jeg billardbordet (som hm-hm ellers mest også bliver brugt som sybord - til stor irritation for min husbond, der savner at spille pool med mig). I stedet for at lægge de tre farver (pink/lilla, blå og grøn) blandet imellem hinanden, skal de grupperes som vist her. Nu har jeg nummereret alle blokkene og så skal jeg igang med at sy sammen - pyha! Kanter - det ved jeg ikke endnu...

Jeg har også fået klippet til de sidste 6 kvadratblokke til Dear Jane, så der sker også noget på den front.

Og så har jeg syet 4 nye spændende blokke til Designudfordringen 2011 pakke 2, men dem viser jeg ikke før 17. september, hvor kursisterne igen mødes hos Helene Juul.

På fredag kører jeg til Korinth for at overnatte sammen med Matilde på efterskolen. Lørdag morgen kører vi til Odense, hvor vi nok bruger hele dagen på træf. Så spiser vi et listigt sted i Odense, hvorefter vi kører tilbage til Korinth. Søndag morgen kører jeg hjem igen til djævleøen - det bliver til nogle ture over Storebælt for tiden!


4 kommentarer:

 1. Det ser bare forrygende ud!!! Vi ses lørdag... et eller andet sted.

  SvarSlet
 2. Det bliver et rigtigt flot tæppe - i de stærke farver. Spændende at se nærmere.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare super flot ud. Lækre farver.

  SvarSlet
 4. Laekkert. Flot maade du har sat farverne sammen paa. Og rigtig god week-end. Glaeder mig til referat. Husk nu kameraet.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie