lørdag den 13. august 2011

Venindeklud (?!?)

Matilde gik ud af 9.klasse før sommerferien og alle kammeraterne spredes - på ungdomsuddannelse, på efterskoler eller til udlandet. Helena, én af de rigtig søde og sjove piger i klassen, skal være hele det næste år i Texas og gå på highschool, så Matilde og hendes veninde Caroline har brygget på hvad hun skal have i afskedsgave.

Matilde er kendt for at lave hjemmegjorte gaver, og dette er ingen undtagelse. Undskyld mig - jeg er lidt skeptisk - men tøser i 16-års-alderen ser anderledes på fede gaver end jeg gør! De har fundet gamle billeder af dem selv og Helena i kramme-hygge-scener, billederne er printet ud på overfør-til-tshirt-ark og så er de strøget på hvidt stof. Disse stofbilleder er så applikeret på noget logcabin-look-alike patchwork, quiltet med blomster og så en lukkekant, og voila: så har man en veninde-kramme-klud, altså en sutteklud for teenage-piger med hjemvé:Udfordringen var at lave noget som Helena kan have med i kufferten til Texas, uden at det fylder for meget. Kluden måler ca. 35x35 cm. Håber Helena blir' glad for den...

5 kommentarer:

 1. Det goer hun helt sikkert. Sikke en god idé.

  SvarSlet
 2. Det var da en god ide som de har givet hende i gave, så kan hun stadig søge trøst hos veninderne, hvis der skulle blive behov for det.

  SvarSlet
 3. De kunne næste forvandles til to pudebetræk til en sofa...eller noget! Synes de er søde!!

  SvarSlet
 4. De var jo riktig søte,da!

  SvarSlet
 5. Hej Marie, faldt lige over din blog via Helene og synes det er alletiders ide, den vil jeg huske
  Susanne
  sblomst@hotmail.com

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie