søndag den 28. august 2011

Træf på Fyn

Sikke en weekend jeg har haft - men hvor er jeg bare træt, jeg ku' altså godt bruge en fridag i morgen!

Fredag kørte jeg til Korinth - ned til Matilde på efterskolen. Trods rigtig meget kø forbi København nåede jeg akkurat derned til aftensmaden - der var ca. 18 elever, der var blevet på skolen denne weekend, så vi sad hyggeligt og spiste ved et langbord i spisesalen. Dejlig mad - de skal ikke klage!

Matilde og alle de andre havde været på introtur i telt hele ugen og var kommet hjem fredag middag, så de var godt trætte og længtes efter at sove i deres seng efter 4 nætter på liggeunderlag. Alligevel var Matilde så sød ved sin gamle mor, at jeg fik lov at sove i hendes seng og hun tog to nætter mere på liggeunderlaget!

Lørdag morgen tog vi afsted lige efter morgenmaden - der var to andre elever, der greb chancen for et lift til Odense, så vi var lige en tur omkring centrum og sætte dem af inden 1. stop på vores raid: Bernina-shoppen, hvor jeg skulle have undertrådsspoler til håndsyningstråd. Det blev også til en smart boks til disse spoler + en ekstra kasse til trådruller magen til denne her.

Efter Bernina, skulle vi på træf! Og det var søreme også andre der skulle - der var godt nok mange piger-damer-koner-madammer, der havde fundet vej til Odense Kongrescenter. Vi tog en tur rundt i salen med butikker og havde fra start et erklæret mål om at gå direkte til Helene Juul og QuiltMyDesign, hvem af dem vi nu så først. Men alligevel var vores poser og rygsæk alligevel pænt fyldte da vi fandt dem! På Helene Juuls stand hilste vi både på Helene, Pia og Anne-Mette. Maria så vi desværre slet ikke...

Her er alle Matildes indkøb: (Matilde har også fået opdateret sin blog...)


Og her alle mine:Farmor har tidligere købt mønstret til en Vin-pingvin, men har ikke fundet stof til den endnu. Derfor bad hun os om at kigge efter noget der kan bruges. Det blev til dette her:


Vi var også en tur i mega-ikea midt på dagen - der fik vi købt de smarte skærebrædder, som Maria bruger til taskebunde. Matilde fik også en plade med krøjerkugle-pude under til at kunne sidde i sin seng med pc-en på skødet.

Da vi var færdige på træffet for 2. gang, var vi en tur i Kludemarie, der havde ophørsudsalg og alt til 50%. Nogle af Matildes stofpakker er der fra.

Så var vi trætte og ville egentlig bare "hjem", men vi havde ikke meldt os til aftensmad på efterskolen, så vi kørte helt til Fåborg og spiste skøn sushi på Tapasia - en restarant på 1. sal lige på havnen med udsigt til Bjørnø, hvor vi skal på tur om 14 dage!


Det er Bjørnø man kan ane i horisonten.

Jeg kørte den lange vej hjem igen til Snekkersten i formiddags - det var en dejlig tøseweekend, og Matilde synes det var hyggeligt at jeg kom. Det var sjovt at møde nogle af de andre unger på skolen, de var søde og sjove!

6 kommentarer:

 1. Det er en SUPER-DUPER hyggelig weekend vi havde sammen!! Den vil jeg ALTID huske :)
  Vi ses om to uger :)

  SvarSlet
 2. søde søde Marie
  hvorfor var det lige at vi to ikke stødte på hinanden ...( det gjorde vi måske også men så vidste vi det jo ikke :o)
  vi har jo været rigtig tæt på hinanden HELE weekenden ....
  sikke fantastiske køb i har gjort og sikke en skøn tøse weekend
  kram♥

  SvarSlet
 3. Som jeg kan læse højere oppe, har I haft en skøn week-end - herligt.
  Må se nærmere i den købte bog.

  SvarSlet
 4. Godmorgen Marie
  Tak fordi du lagde vejen forbi min skønne by, Faaborg. Har desværre ikke spist på Tapasia endnu; måske fordi manden ikke er til rå fisk.. :-)
  Vil følge din blog og melder mig derfor som fast læser..
  God Mandag / RikkeBo

  SvarSlet
 5. Hold op for en dejlig week-end. Skoent! Og saa maa det altsaa ogsaa vaere lidt sjovt at moede andre bloggere IRL. Fede indkoeb.

  SvarSlet
 6. Dejlige ting i begge har fået købt på jeres hyggeweekend. Dit kassetæppe bliver helt vildt flot.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie