lørdag den 6. august 2011

Babytæppe til Lisas dreng

Så kan jeg endelig vise det tæppe frem, som jeg syede i juni måned til min tidligere kollega Lisas lille dreng. Først i søndags, to uger over tid, kom han til verden ved at Lisa blev sat i gang, og så endte det ligesom første gang med et akut kejsersnit. Ikke en god oplevelse, men han er glad og frisk, vejede 4,4 kg - en ordentlig basse og hun er hjemme igen og sammen med Line på 2 år. I dag var Matilde og jeg på besøg for at se på ham og han er bare lækker (vi glemte at tage billede...)

Jeg har tidligere vist et undervejs-billede, men her er det færdige resultat:Ikke særlig baby-agtige farver, men det passer så flot til den beige-farvede barnevogn og lyseblå babyting kan man jo hurtigt få meget af. Jeg synes det er flot til en dreng! Det er maskinsyet af en charmpack Moda Remembrance og sort Moda solid. På bagsiden er der fake-patchwork (købt hos Outlet i Langeskov), der passer meget godt til forsiden:


Det er ikke quiltet særlig meget for at det skal være fyldigt - rundt om cirklerne, en bølgequilt rundt i hvert kvadrat og så en roset-blomst i alle de sorte hjørner.

Matildes operation i torsdags blev en hård omgang: Hun blev meget dårlig af narkosen og var svær at få ud af den vildelse der opstod i timerne bagefter, men heldigvis kunne hun efter 4 timer på opvågningsstuen komme ovenpå til børneafdelingen og sove rusen helt ud. Så det vi troede skulle være et nemt, ambulant besøg på Riget blev en lidt mere følelsesmæssig rystetur. Om operationen er lykkedes, det ved vi først om en uges tid.

7 kommentarer:

 1. Saa krydser jeg fingre som en vanvittig. Matilde, velkommen i klubben af folk der ikke taaler narkose.

  Laekkert babytaeppe. Du har ret i at det goer godt med lidt utraditionelle farver.

  SvarSlet
 2. Var det ikke Marielyst vi var med Inger Lassen?????
  Var det foerst i 6 du kom??? Joesses jeg har indtryk af at have kendt dig altid.

  SvarSlet
 3. Haba haba zut zut, eba huma zat zat a nam nam.
  Og vi smurte tandpasta paa doerhaandtagene den dag vi rejste. Nu kan jeg ogsaa huske det, men det var i syvende klasse, for Kinn gav mig gruppens navn i fysiklokalet. De hed Caramba.

  SvarSlet
 4. Sødt babytæppe. Jeg er sikker på at din kollega sætter stor pris på at det ikke er de traditionelle babyfarver - dem får man hurtigt nok af.

  Håber det bedste for Mathilde, sikke en omgang

  SvarSlet
 5. Jeg er bare SUPER glad for tæppet, det er SÅ fint og ja passer perfekt til barnevognen :-D
  Det skal vi nok komme til at bruge meget. Tusind tusind tak.
  Jeg fik taget et sødt billede af Matilde og lillebror, det mailer jeg lige senere.

  Dejligt at se Matilde se frisk ud på trods af den hårde omgang hun skulle igennem. Var vist slemt for både patient og "tilskuere". Nu må I komme jer og få pakket den næste uges tid. Godt det ikke var som jeg huskede..at det er i morgen ;-)

  Knus Lisa

  SvarSlet
 6. Det lyder som en drøj omgang Matilde skulle igennem. Jeg krydser fingre for, at det var det, der skulle til, så alt fungerer som det skal fremover.
  Rigtig sødt tæppe du har syet til den lille ny.

  SvarSlet
 7. Dejligt tæppe du har syet til den lille dreng og fin bagside også.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie