onsdag den 10. august 2011

Sy-taske i vævede japanske stoffer

Jeg har i en periode samlet forskellige japanske vævede stoffer og da vi var på bustur med Kronborgsquilterne til Butik Kastanja i maj fik jeg suppleret helt op. Derefter gik jeg igang med at håndsy kvadrater, sådan mest som et vedsidenafalleandreprojekter-projekt!

Undervejs i sommerferien med dårligt vejr, fik jeg sandwichet og quiltet (yderdelen med termolam) og der blev også kvadrater i overskud til en lynlåslomme til min pengepung og en lomme til mobilen. Derudover er tasken foret med almindelig japanske stoffer, der er strøget på noget stift taske-vlies (kan ikke lige huske nummeret...) - derfor er den ret stiv og kan stå selv uden at falde sammen.Hankene er inspireret af Marias hanke på en lille taske hun lavede fornylig og ligesådan har jeg kopieret Marias gode ide med en strop og karabinhage til mine nøgler.Jeg har lavet bunden så bred, at min syæske lige præcis kan placeres uden at skulle stå på højkant, og der vil være plads til min nye fine Ott-lite-lampe ved siden af. Tasken er høj, så det jeg syr på kan være ovenpå syæsken, og hankene er så lange, at jeg kan bære den på skulderen. Den er lavet uden mønster - lige ud af hovedet og lige som jeg har brug for den.

Kort sagt: Jeg glæder mig til at skulle til syning igen i næste uge!

5 kommentarer:

 1. Hvor er den lækker din taske i japanske stoffer og dejligt at man kan få en taske som helt passer til det behov man har, det er jo fordelen ved at lave den selv.

  SvarSlet
 2. og jeg glæder mig enormt meget til at se den meget flotte sytaske. Mønster kan jeg jo så ikke låne, men lure noget af kan jeg da nok med hensyn til størrelse osv. Glæder mig til vi starter syning igen. Vi ses

  SvarSlet
 3. Wau, hvor er den bare flot....
  Inge

  SvarSlet
 4. Det kan jeg godt forstaa. Den er hammerlaekker.

  SvarSlet
 5. Hvor er det en lækker sytaske. Fantastiske stoffer og dejlig praktisk indrettet!

  Sådan en må være alle quilteres drømmetaske!

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie